Meer resultaten voor motor rijschool amsterdam

   
   
 
motor rijschool amsterdam
Rijschool amsterdam voor autorijles, motor en brommerrijles.
Auto, motor, bromfiets en aanhanger rijbewijs halen. Bij rijschool Kennedy in Amsterdam Zuid haal je niet alleen je, autorijbewijs B maar ook je motorrijbewijs A, brommerrijbewijs AM en aanhangerrijbewijs BE. Je autorijbewijs halen is voordelig bij rijschool Kennedy: met onze rijlespakketten krijg je korting op je rijlessen en de administratiekosten, waardoor je tientallen euros goedkoper uit bent.
AAK RIJOPLEDINGEN.
De grootste rijschool van Amsterdam koppelt een schat aan ervaring aan uitstekende resultaten. Rijschool Aak werkt met vakbekwame en goed opgeleide instructeurs, die je snel op je gemak stellen en erin getraind zijn om je tot een goede bestuurder te maken.
Motorrijles Amsterdam: motorrijbewijs halen.
Lopen met de motor en gebruik van de standaard. Oefeningen bij lage snelheid, zoals slalom. Oefeningen bij hogere snelheid, zoals uitwijkoefening en rem oefeningen. Direct na afloop van de rit krijg je te horen of je geslaagd bent. Zeer" goede rijschool! Mick is een zeer ervaren motorinstructeur en geeft tijdens de lessen duidelijk en rustig tips. De dames van de receptie zijn altijd vrolijk en gezellig, en denken ook altijd mee als er wat gewijzigd moet worden in de planning, Robert uit Amsterdam.
Motorrijles Beste Auto en motor rijschool in Amsterdam.
Met een autorijbewijs kan je direct beginnen met motorrijles. Het theoriecertificaat categorie A motor moet je wel hebben om het AVD-examen te mogen doen. Spoed theorie-examen aanvragen in Amsterdam, binnen 2 weken gegarandeerd! Waarom kan je bij ons sneller een examendatum krijgen dan via de CBR site? Omdat wij theorie-examen blokken in voorraad hebben als CBR erkende rijschool.
Rijschool Buis.
Rijschool Buis is al sinds jaar en dag een begrip in Amsterdam. Met ruim 60 jaar ervaring heeft rijschool Buis. er voor gezorgd dat er al heel wat mensen rondrijden met een kwalitatief goede rijvaardigheid die voortkomt. uit de gedegen rijopleiding waar rijschool Buis voor staat.
Proefles Motorrijden Amsterdam Motor Rijbewijs Nu 2 Uur 50.
Uitleg, demo's' en oefenen. Toetsen, rijles samenvatten, nieuw onderwerp bespreken. Terug rijden naar de rijschool. Omkleden bij de rijschool. Mogelijke rijopleiding aanbieden. Kosten calculatie doen. Afrekening en afsluiting. Waar je motor proefles begint. De proefles begint bij de rijschool in Amsterdam.
Xpress Rijopleiding Goedkoopste Rijschool van Amsterdam.
Rijschool Xpress is gevestigd in Amsterdam Osdorp bij het koopcentrum Akerpoort. Wij verzorgen auto motor en bromfiets rijopleidingen in Amsterdam, Haarlem en Zaanstad. Vanaf de eerste kennismaking wordt je gekoppeld aan een vaste rijinstructeur die je de gehele rijopleiding begeleidt.
Motor Rijschool HEM.
Het is mijn passie. Ik heb na het voltooien van mijn diploma rij instructeur een tijd lang voor een bekende rijschool in Amsterdam West de motor rijlessen verzorgd. Vervolgens ben ik voor mezelf begonnen en startte ik motor rijschool HEM.

Contacteer ons